[Cégembléma]

Üdvözlöm

a Tóth és Társa Építőipari

Betéti Társaság

Weboldalán

 

 

 

 

 

Ön jelenleg a tetőtér beépítés és gipszkartomszerelést bemutató oldalon tartózkodik!


 

Tetőtér beépítés és gipszkarton-szerelés

 


Cégünk vállalja új építésű valamint régi használaton kívüli és felújításra szoruló tetőterek komplett beépítését.

Szolgáltatási körünk nem csak a beépítésre vonatkozik már a tervezéstől alapozhat ránk, egyedi elképzelések és igény szerinti design alapján.

 Az esetben ha ön nem tudja, hogy érdemes-e beépíteni, esetleg nem biztos benne, hogy a vályogház el bírja-e a ráépítendő tetőteret, vagy csak azt szeretné megtudni hány helyiség és hogyan férne el fent, valamint ha egyenlőre csak az építéssel járó anyag és munkadíj költségek felöl érdeklődne kérem elérhetőségeink egyikén keresse fel cégünket és mi díjmentesen tájékoztatjuk önt.

Amit beépítés szó alatt vállalunk:

A meglévő tető esetén a beépítés első lépése a víz, csatorna csövek kialakítása amennyiben a padlástérben lesz fürdőszoba. Valamint a villanyvezeték szerelés ami biztosan kivitelezésre kerül . A víz, csatorna valamint a villanyszerelés készülhetnek a már meglévő hálózatokról de tulajdonosi igény esetén  lehetnek új építésűek és saját mérőórákkal ellátva is kialakítható.

Ferdesíkok, normál mennyezetek, és válaszfalak építése gipszkartonból. Ennek további változatai: Ferdesík gipszkartonból mennyezet nélkül a gipszkarton burkolat egészen a gerincig felmegy a fogópárok lehetnek látható kivitelezésűek ez esetben több kivitelezési illetve díszítési mód közül lehet választani pl. gyalult, festett, mart mintával ellátott, a másik lehetőség, hogy a fogópárok szintén látszódnak de ezeket gipszkartonnal eldobozoljuk, így szintén további díszítőelemek felhelyezésére nyílik lehetőség pl.: gipsz stukkók felhelyezése, mintázatok kialakítása.

Ferdesíkok és válaszfalak normál gipszkarton burkolattal, a mennyezet minerál (60×60-as különböző mintázattal ellátott lap, kb. 15 különböző mintából lehet választani).

Ferdesík normál gipszkarton burkolatú, mennyezettel vagy a nélkül, a válaszfalak tégla építésűek vakolva, vagy dísztégla építésűek vakolat nélkül (a dísztéglák választéka kb.: 30 különböző mintázat, szín, és méretből tevődik össze).

További egyedi igények szerinti kivitelezés mivel a gipszkartonból csak a képzelet szab határt.

A beépítés további fázisai miután a falburkolatok már elkészültek, ilyenek mint: fürdőszoba csempe metlaki burkolatának kivitelezése, festési munkák, ezt követően a villany kapcsolók és konnektorok felszerelése valamint a fürdőszobai berendezési tárgyak felrakása (mosdó, zuhanyfülke törölköző tartó, stb.), melegburkolatok beszerelése: laminált szalagparketta, szőnyegpadló lerakása.

Nem gipszkarton szerelési munka de mindenféleképp a tetőtér beépítéshez sorolható a lépcsőfeljárók készítése legyen az anyaga akár, fém és vas, csak vas, vagy csak fa, esetleg beton kivitelű.


Tevékenységi köreink


 
Webhelyünkkel kapcsolatos kérdéseit és észrevételeit várjuk a következő címen: tothferenc@juropnet.hu.
Copyright © 2005 Tóth és Társa Építőipari Betéti Társaság
Utolsó módosítás: 2006.01.03.

Találatszámláló

[Folyamatos fejlesztés alatt]